1. Soru Sor
  2. Aile
  3. hayattan zevk alamıyorum

hayattan zevk alamıyorum

c... ... - 11 ay önce
babam hapiste annem kafayı yemiş en ufak seye bile bağırıp küfürler ediyor çok bunaldım napıcağımı bilmiyorum
Berika ASLAN
Uzmanın Cevabı: Merhabalar. :) Aile döngünüzün içinde kaygı düzeyi oldukça yüksek görünüyor ve haliyle siz bundan etkileniyorsunuz. Bazı durumları değiştirmeye hiçbirimizin gücü yetmeyebilir ama durumlarla baş etme becerisi kazandırmaya gücümüz yeter. :) Bunun için size profesyonel destek almanızı öneririm. Merak ettiğiniz başka şeyler de olursa buradayım, kendinize iyi bakın. :)
Danışan
tesekkur ederim ama icime cok kapandim birine derdimi anlatsam bana destek olabilicegine olan inancim sifir hic gecmicekmis gibi geliyor :)
Berika ASLAN
Uzmanın Cevabı: Elbette profesyonel destek sürecinde danışanın gönüllü olması çok önemli fakat görüyorum ki bu platformda soru sorma aşamasına gelmişsiniz, bunu olumlu bir adım olarak değerlendirebiliriz. Değişime olan inancınızın az olmasının nedenlerinden biri şu an stres seviyenizin yüksek olması diyebiliriz. Bir önceki cevapta söylediğim gibi baş etme becerileri geliştikçe algılanan stres düzeyiniz de düşecektir.
Danışan
peki umarim oyle olur tesekkur ederim iyi gunler :))
Berika ASLAN
Uzmanın Cevabı: İyi günler, hoşça kalın. :)
Berika ASLAN
Berika ASLAN
Uzman Psikolojik Danışman(*)(*)(*)(*)(*)
Uzmanlıklar: Cinsel Gelişim ve Cinsellikle İlgili Sorunlar, İlişki / Evlilik Problemleri, Travma ve İlişkili Bozukluklar