Erekte sorunu

kev1n - 2 yıl önce
Merhaba, 23 yaşındayım. Haşimato Tiroidi dışında herhangi bir sağlık sorunum yok. Bu yaşıma kadar kimseyle cinsellik yaşamadım. Arkadaş ortamının baskısı ve bir anlık gaz ile hayat kadınına gittim. Ortamın gerginliği, heyecanımdan dolayı düşündüğüm olayı yaşadım. Normalde hiçbir olay ve durumda heyecan yapmadan soğukkanlılıkla hareket edebilirim ancak o durumda edemedim ve elim dahi titredi ve erekte olamadım. Yaklaşık 10 dakika bekleyip denememe rağmen sonuç alamadım. Daha sonra oradan uzaklaştım ve sanırım travma olarak aklıma kazındı. Çoğu zaman aklıma geliyor ve kötü hissettiriyor. Ve daha sonra bunu tekrar yaşama korkusu içimi sardı. Bunu yenebilmem için ne yapmam gerekir. Şimdiden teşekkürler..
Rümeysa KILIÇ KUŞCU
Uzmanın Cevabı: Merhabalar hayat kadınları ile olan ilişkilerde böyle durumlar yaşanması ve travma olması çok normaldir. Bu korkuyu yenebilmek için bilişsel davranıscı terapi yöntemi denenebilir. Ama cinsel terapi çalışmak için bir partneriniz olmalı ve onunla bu sorunu yaşamalısınız. Bu partner normal bir ilişki olmalı sadece seks içeren ilişkilerde bu gibi sorunlar sıklıkla yaşanıyor
Danışan
Anladım cevabınız için teşekkür ederim. İleride bir ilişkim olursa ki o da zor bir ihtimal. Benzer sorunu yaşar isem başvuracağım. İyi akşamlar dilerim.
Rümeysa KILIÇ KUŞCU
Uzmanın Cevabı: İyi akşamlar
Rümeysa KILIÇ KUŞCU
Rümeysa KILIÇ KUŞCU
Psikolog
Uzmanlıklar: Panik Atak, Sosyal Fobi , Depresyon ve Mutsuzluk