1. Soru Sor
  2. Cinsellik
  3. Hocam lütfen yardımcı olun

Hocam lütfen yardımcı olun

Acr47 - NaN saniye önce
Hocam, merhaba ben 27 yaşındayım ibadet eden biriyim, iki yıl önce bu tur davranışlari yapiyorum kadın iç çamaşırı giyip ayna karşısında mastürbasyon yapıyordum, sonra kendimi kadın gibi hissedip anal yola mastürbasyon yapmaya başladım, sonra Twitter'da fln gaylar konuşup oyle tatmin olup mastürbasyon yapıyorum herhangi bir erkekle ilişki yasamamisim erkeklerdan hoşlanmıyorum, bunu ara sıra tekrarlıyorum bunun günah olduğunu biliyorum ama bazen istek arzum çok geliyor yapıyorum ,mastürbasyon tek yapiyorum ama bu istek arzu geçmiyor.Bunu bir hastalık olduğunu Yeni öğrendim cinsel sapkinlik olduğunu yeni öğrendim.ileride evlenmeyi düşünüyorum bundan nasıl kurtulurum Lütfün yardımcın olun, mesajima cvp verin. Köyde yaşıyorum,şuan herhangi bir psikologa gidemem
Serkan ÇINEMRE
Uzmanın Cevabı: Mastürbasyon yoluyla cinsel isteğinizi bastırmanız tabii ki doğal bir yoldur. Bunun haricinde homoseksüel yönelime sahip olmanız aslında bir bozukluktan ziyade hormonal bir yatkınlık olabilir. Tabii ki inancınız doğrultusunda bu düşünceler sizi rahatsız ediyorsa mastürbasyon yoluyla tıbbi olarak cinsel hazı kontrol altında tutabilirsiniz ancak evlilik yönünde bir düşünceye sahipseniz tabii ki bu tarafta sizler için cinsel ilişki anlamında problemler yaşanabilir. Tabii ki cinsel arzunuz iki cinse de yönelik olabilir, burada yapabileceğiniz en doğru şey eğer imkanlarınız dahilinde bir uzmana gidemiyorsanız, online terapi almaktır. Gayet elverişli olabilir.
Danışan
Sokakta orda burda gezerken Erkeklere karşı cinsel bir arzum yok, ama bı kaç yıldır gay ve translar videolardan zevk almaya başladım onları izliyorum onlar gibi zevk almak istiyorum sonra Twitter'da fln onlar konuşup bı anal yola mastürbasyon yapmaya başladım bu istek çok artiginda normal mastürbasyon yapmama rağmen geçmiyor, mecbur böyle yapıyorum, bunun günah olduğunu biliyorum ama nefsime sürekli yenik düşüyorum bı bunun hastalık olduğunu yeni öğrendim cinsel sapkinlik olduğunu, artık bu durumdan kararlı bir şekilde kurtulmak istiyorum
Serkan ÇINEMRE
Uzmanın Cevabı: Anlıyorum sizi, aslında cinsel sapkınlıktan ziyade daha detaylıca ele alınmasının doğru olduğunu düşündüğüm bir konu bu, çünkü dediğim gibi bu konu hormonlarında içerisinde yer aldığı ve yönelime bağlı olan bir konudur. Mastürbasyon yoluyla bastırılan ancak dini görüşünüz dolayısıyla sizlerce yanlış veya günah olarak kabul edilen bu dürtüler de genetik, ruhsal ve fiziksel olarak varlıkları sürdürülen dürtülerdir. Yani özetle detaylıca bakılması gereken bir durum olduğundan dediğim gibi uzman olarak uzun çapta ele alınması gereken konulardır aslında. Bu yüzden imkanlarınız dahilinde online terapi almanız en doğrusu olacaktır süreç için.
Danışan
Bu konuda yardımcı olur musunuz sizeden nsl online terapi alırım
Serkan ÇINEMRE
Uzmanın Cevabı: Tabii ki, ***** numarama Whatsapp üzerinden haftaiçi 10.00-18.30 saatleri arasında ulaşım sağlarsanız konuşabiliriz dilerseniz.
Serkan ÇINEMRE
Serkan ÇINEMRE
Psikolog
Uzmanlıklar: Cinsel Gelişim ve Cinsellikle İlgili Sorunlar, Depresif Bozukluklar, Özgüven ve Yeterlilik Sorunları