Bilmiyorum

yyy - NaN saniye önce
Merhabalar, yaklaşık 2 ay önce annemi kaybettim. Uzun bir süredir bir hastalıkla mücadele etmekteydi. Bu sürecin benim insan ilişkilerime yansıdığını düşünüyorum öncelikle. İnsanlarla romantik ya da arkadaş farketmeden uzun süreli yapıcı ilişkiler kuramıyorum, sabote ediyorum. Son zamanlarda bu kayıbımım ile mücadele edemediğimi hissediyorum. Bu yüzden zamanımı değerlendirecek şeyler peşinde koşuyorum. Biraz bedenimi meşgul tutması için spor, kendimi ifade edebilmeye çalıştığım sanat dalları gibi. Yine de bunların birer kaçış mekanizması olduğunun farkındayım. Sizce bu sürec boyunca profosyönel yardım almam gerekir mi?
Silinmiş UZMAN
Uzmanın Cevabı: Merhaba. Hayatımızda yaşadığımız önemli kayıplardan sonra bir yas sürecine girmemiz sağlıklı ve olağandır. Fakat bu süreci daha rahat geçirebilmek adına dilerseniz bir uzmanla görüşebilirsiniz. Geçtiğiniz sürecin ilişkilerinize yansımalarını ve kaçış olarak nitelendirdiğiniz davranışları konuşmak faydalı olabilir. Isterseniz size uygun bir tarih ve saat seçerek randevu alabilirsiniz. Görüşmek dileğiyle.
Danışan
Bu gün için online terapi randevusu almaya çalıştığımda site hata veriyor. Bu konuda ne yapabilirim? Bir de aslında sizinle bir süre önce tanışmıştık. Biraz iş etiğine uygun düşmeyen bir durum ama bu konuda başka bildiğim bir isim olmadığı için size ulaştım.
Silinmiş UZMAN
Uzmanın Cevabı: Randevu konusundaki hatalar için site üzerinde sağ alt bölümde bulunan chat alanından destek alabilirsiniz. Daha önce terapi ortamı dışında tanışıklığınız olan kişilerle terapi sürecine girmemenizi tavsiye edebilirim. Hangi konuda yardım almak istediğinizi belirtebilirseniz belki yönlendirme sağlayabiliriz.
Danışan
Cevaplarınız için teşekkür ederim.
Silinmiş UZMAN
Silinmiş UZMAN