Eşim ilgisiz

Mihrimah - NaN saniye önce
Evleneli 1 sene oldu eşim çok ilgisiz.anlasrak sevrek evlendik evlenmeden önceki haliyle şimdiki arasında çok fark var kendimi evde yalnız hissediyorum. Dışarda da yanimda sıradan biri varmış gibi hissediyorum çoğu zaman.sarilmaz güzel söz söylemez ne basbasayken nede baskalarinin yaninda aynı şekilde benim sarilmama dokunmama şakalasmama falan izin vermez sürekli kızar küçük çocuk azarlar gbi azarlar..asla sarılıp uyumaz döner arkasını yatar .arada bi iki yabancı gibibi film izleriz okadar sonra der ilgilendim işte .1ay önceside hamileydim 3.5aylikken çocuğumu kaybettim hala o süreci atlatamadım bu süreçte benim yanimda olmayi birak daha ben onunla ilgilendim hep o üzülmesin falan seklindeydim hep. Ilgi göstermeyen biri ama birgün ilgi göstermesem ona kıyamet kopuyor .artık yoruldum boğuluyor gibi hissediyorum napcagimj da bilmiyorum .
Silinmiş UZMAN
Uzmanın Cevabı: Merhaba eşiniz ile bütün bu sorunları konuştunuz mu rahatsız olduğunuz durumları biliyor mu anladı mı bu önemli. Anladığı halde böyle davranmaya devam ediyorsa bu davranışlarından ne elde ettiğini bilmek gerekiyor. Size ilgi göstermediği halde siz ilgi göstermeye devam ederseniz eşiniz muhtemelen ilgi göstermemeye devam edecektir bu yüzden bu konuyu da konuşmanız gerekiyor. Yani yaşadığınız sorunları en açık şekilde konuşmanız gerekiyor ilişkide açık olmak, duyguları olduğu gibi ifade etmek, dürüst olmak çok önemli. Umarım eşiniz de sorunları çözmek ister.
Danışan
Defalarca konuştuk. Ne zmaan konuşsam bir iki gün az da olsa düzeliyor dikkat ediyor ama sonra tekrar eski halini aliyor.beni böyle kabul et dyor ve beraber film izlemek onun için ilgilenmek yerine geçiyor. Allah var eşim ev işlerinde aşırı yardımcı oluyor kahve vb dışarı alışkanlığı hiç yok heryere beraber gideriz ama satılmaz öpmez elimi tutmaz iki siradan arkadaş gibiyiz evde desen maç izler veya telefonda bi oyun var onu oynar.bir türlü değiştiremedim .ayrılmayı bile düşündüm onada söyledim bikac gün çabaladı tekrar eski haline döndü napcahimi bilemiyorum iyice bunların aileme de bisey diyemiyorum çünkü babam vermek istememesine rağmen ben istedim babamın sectiginle değil kendi sectigimle evlendim babama geri dönsem burnumdan getirr Anneme de bana da laflada olsa eziyet eder basima kalkar .ama bu şekilde nereye kadar sabredebilirim bilmiyorum kimseyide bisey diyemiyorum bazı geceler uyumak için ilaçta kullandım eşimle ikimizde saglikciyiz birlikte aile sorun pskolga gdelim dyrum benim ihtiyacım yok ben gtmem dyr .
Silinmiş UZMAN
Uzmanın Cevabı: Yaşadığınız sorunlar ortak olduğu için eşinizin de psikoloğa gitmesi gerekiyor. Bir kere psikoloğa gidip deneyelim, eğer devam etmek istemezsen devam etmeyiz gibi bir konuşma yapmayı deneyebilirsiniz. Sorunları tek başınıza çözememeniz gayet normal bu durumda yardım almak gerekiyor.
Silinmiş UZMAN
Silinmiş UZMAN