1. Soru Sor
  2. İlişkiler
  3. Eski sevgili instagram

Eski sevgili instagram

B... ... - NaN saniye önce
Merhaba zeynep hanım kız arkadaşımın instagramında eski sevgilisinin hala duruyor olması normal mi biz birlikte olalı 1 yıl olmak üzere eski ilişkisi biteli 2 sene ben yeni fark ettim durduğunu bana normal ayrıldık kavga etmedik. O yüzden durmasının benim için bir önemi yok dedi. Seni seviyorum ve seninle birlikteyim niye rahatsız oluyorsun bitmiş birşey seneler geçmişt dedi Rahatsız olduğumu silmesini istediğimi söyledim ama bu cevapları verdi. Bende benim bu duruma canım sıkıldı üzüldüm ve istemiyorum benim rahatsız olmam ve senden istemem daha önemli değil mi rahatsız olmamam için Mağden önemi yok silsen ne olur dedim. Baktım hala aynı konuyu kapattım ama içimde birşeyler kırıldı beni önemsemediğini düşünüyorum.
Zeynep ÖZEROL
Uzmanın Cevabı: Merhaba; Öncelikle bazı süreçler insanın kendisi ile ilgilidir. Bu yaşadığınız durum sizin kendi kişisel kaygılarınızla ilgili olabilir. Ancak bu hayatı yaşayan sizsiniz ben kısa bir yazıdan size yönlendirme yapamam. Bu durumun ve diğer türevlerinin sizi neden bu kadar çok rahatsız ettiğiyle ilgili durumlarınız konuşulmaya değer görüyorum. Profilimden randevu oluşturarak iletişime geçebilirsiniz.
Zeynep ÖZEROL
Zeynep ÖZEROL
Uzman Klinik Psikolog(*)(*)(*)(*)(*)
Uzmanlıklar: Kendine Yabancılaşma ve Yalnızlık, Varoluşsal Anlam Arayışı / Değersizlik Sorunları, Kaygı (Anksiyete) Bozuklukları