1. Soru Sor
  2. İş Hayatı
  3. İş hayatındaki değişiklikler

İş hayatındaki değişiklikler

İ... İ... - 2 yıl önce
Staj yerimde 5 ay sonunda kal dediler ve kabul ettim, fakat bir ay sonra departım değişti.İlk başta emeğim gitti diye düşündüm bu durumu yedirdikten sonra yerime başka biri alındı normal eleman olarak başlaması ve daha fazla toplantılara,işlere katılması moralman beni düşürdü. Departımda çok iş yüküm olmaması ofisimdeki iş arkadaşlarımın herşeyi düzene sokması ve benim kendimi fazlalık görme hissiyatı başladı.Okul iş ev psikolojikmen kendimi kötü hissediyorum .Görüşlerinize ihtiyacım var.
Merve ÜNAL
Uzmanın Cevabı: Merhabalar, özel hayatınızda bir şeyleri planlamayı, organize etmeyi, insanların size danışmasını, lider olmayı önemseyen bir kişiliğe mi sahipsiniz?
Danışan
Evet kesinlikle belkide beni yoran şey bumudur Merve hanım
Merve ÜNAL
Uzmanın Cevabı: İş yerinizden, iş arkadaşlarınızdan da bu beklentilerinizin olabileceğini görüyorum. Beklentilerimizle, düşüncelerimizle nasıl başa çıkabiliriz belki de bu konu da destek alabilirsiniz birkaç seans. Eminim ki hayatınıza ve kendinize dair farkındalıklarınız arttıkça daha iyi hissedeceksiniz. Birlikte yola çıkmak isterseniz profilimden randevu oluşturabilirsiniz. Sevgiler.
Danışan
Cok teşekkürler mutlaka alıcam.
Merve ÜNAL
Uzmanın Cevabı: Tekrar sevgiler, görüşmeye kadar hoşçakalın.
Merve ÜNAL
Merve ÜNAL
Psikolojik Danışman(*)(*)(*)(*)(*)
Uzmanlıklar: Depresyon ve Mutsuzluk, İlişki / Evlilik Problemleri, Ruhsal-Toplumsal, Kişisel ve Çevresel Diğer Koşullarla İlişkili Sorunlar