1. Soru Sor
  2. Kaygı
  3. Esim in yanındaolma istiyorum

Esim in yanındaolma istiyorum

H... T... - 2 yıl önce
Hocam eşimin yanında olabilmek için görüşmeye bende katılabilir miyim şehir dışında olduqum için gelemiyorum
Fatmanur AYDIN
Uzmanın Cevabı: Merhabalar, psikolojik danışma almak isteyen yalnızca eşiniz mi? Yoksa çift terapisinden mi bahsediyorsunuz tam olarak anlayamadım. Bu konuda netlik sağladıktan sonra cevap vermem doğru olacaktır.
Danışan
Evet yanlizca esim
Fatmanur AYDIN
Uzmanın Cevabı: Anladım fakat bireysel psikolojik danışma yaparken bireyin yalnız olması en doğru seçenek olacaktır. Bu şekilde daha düzgün bir iletişim kurabilir birbirimizi daha iyi anlayabiliriz ancak bazı durumlarda oturumlarımıza katılımcı davet edebiliriz. Yani genel danışma süreci içerisinde danışanla birebir konuşulması en doğru seçenek olacaktır. Eğer ortak sorunlarınız konusunda birlikte konuşmak istiyorsanız çift terapisi almanızı öneririm. Sevgiler..
Danışan
Doqrudur biliyorum yanlız eşimin olması mantıklı ama eşim istediqi için böyle bi soruda bulundum ilk seansta eşimin korkusu ondan mütevellit size bı danışayım dedim
Fatmanur AYDIN
Uzmanın Cevabı: Anladım sistem üzerinden bunu sağlayabilmek mümkün mü bilmiyorum. Gerekli bilgileri edinip size dönüş sağlayabilirim. Randevu oluşturmanız durumunda bu konuda bir şeyler yapabiliriz.
Fatmanur AYDIN
Fatmanur AYDIN
Psikolojik Danışman(*)(*)(*)(*)(*)
Uzmanlıklar: Kaygı (Anksiyete) Bozuklukları, Ruhsal-Toplumsal, Kişisel ve Çevresel Diğer Koşullarla İlişkili Sorunlar, Obsesif Kompulsif Bozukluk