1. Soru Sor
  2. Kaygı
  3. Nasıl kaygılarımı yenebilirim

Nasıl kaygılarımı yenebilirim

D... K... - 19 ay önce
Uzun zamandır kendimi geleceğe karşı kaygılı hissediyorum. Kendimi yeterli göremiyorum ve diğer insanlar tarafından onaylanmaya ihtiyacım var. Hayatımla ilgili her detayı kafama takıp detaylarda boğuluyorum. Küçüklükten gelen aile travmalarımdan, stresimden ve kaygılarımdan artık kurtulmak istiyorum ama nerden başlayacağımı bilemiyorum. Tüm bunları aşıp kendimin en iyi hali olmak istiyorum artık. Çözüm odaklı beni ileriye taşıyabilecek seans yapmak mümkün müdür?
Ege CANYURT
Uzmanın Cevabı: Yazdıklarınızdan ötürü belli bir farkındalığa ulaştığınızı görüyorum. Bundan ötürü sizin adınıza çok mutlu oldum. Bu seansların çok daha rahat ve kolay olacağını gösteriyor.Tabiki bunun için seans yapmamız çok mümkün. Bana ilk olarak sizi bilgilendirebilmem adına whasapp üzerinden ulaşırsanız çok mutlu olurum. Telefon: sıfır beşyüzotuzbir altıyüzotuzüç doksansekiz seksenbir.
Ege CANYURT
Ege CANYURT
Uzman Klinik Psikolog
Uzmanlıklar: Kaygı (Anksiyete) Bozuklukları, Depresyon ve Mutsuzluk, Ruhsal-Toplumsal, Kişisel ve Çevresel Diğer Koşullarla İlişkili Sorunlar