1. Soru Sor
  2. Kendim
  3. hep farklı hissetmek

hep farklı hissetmek

pwpslşslz - NaN saniye önce
merhaba ben sanki tüm kişilikleri kendimde barındırıyomuş gibiyim inanın beni tanıyan bir sürü insana beni sorsanız hepsi farklı şeyler söyler ve birbirinin dediklerine şaşarlar bu durum beni çok yoruyo kendimi anormal hissediyorum mesela çok mutlu olcağım bişeyde bile bi anda mutsuz olabiliyorum ağlıyorum aşırı modum düşüyo buna sebep olcak bişey yokken bile niye böyleyim diyorum bu arada 17 yaşındayım. ya da tam tersi her şey çok kötüyken bile aşırı umutlu olabiliyorum sürekli modum değişiyo sanki ben tek bi kişi değilim sürekli duygularım değişiyo bipolar mıyım bilmiyorum ilaç kullanmak istemiyorum bunu nasıl yenebilirim
Ezgi ÖZTÜRK
Uzmanın Cevabı: Merhabalar, bipolar rahatsızlığı böyle bir rahatsızlık değil bu konuda endişenlemeniz gerektiğini düşünmüyorum açıkçası, tabi bu bir varsayım sizi tam olarak tanımadan bundan da emin olamam ama kendinizi neden her insana farklı şekilde yansıttığınız ya da ani değişen duygu durumunuzun altında yatan sebebi keşfetmemiz gerekir. Yaşadığınız bu durumun birçok farklı sebebi olabilir. Belki de henüz kendinize dair bir şeyleri kafanızda oturtamadığınız için, henüz kendinizi tam olarak tanıyamadığınız için bu şekilde davranıyo olabilirsiniz. Belki de gerçekten neyi sevip neyi sevmediğinizi, sizi mutlu ya da mutsuz hissettiren şeylerin keşfini tam olarak yapamadığınız için hislerinizde ani değişimler oluyodur. Belki de yaşadıklarınız ya da yaşayamadıklarınızla ilgilidir. Buna ancak sizinle görüşüp hakkınızda daha çok bilgi edinebildiğim zaman emin olabilirim.
Danışan
Peki sizinle bunu çözmek adına seans yapsak kaç seans sürer tahmini acaba
Ezgi ÖZTÜRK
Uzmanın Cevabı: Bu sizinle ne kadar uyum içerisinde ilerleyebileceğimize bağlı. Seans hakkında genel bilgileri genellikle ilk 1. 2. seansda yapılandırmaya başlarız. İsterseniz bir görüşme seansı gerçekleştirelim ilerleme durumunuza da birlikte karar verelim.
Danışan
online terapide ödemeyi nasıl yapıyoruz acaba
Ezgi ÖZTÜRK
Uzmanın Cevabı: Site sizlerden kart bilgisi istiyor ve oraya giriyorsunuz. Seans için randevu oluşturduğunuz zaman girdiğiniz karttan ücret kesiliyor.
Ezgi ÖZTÜRK
Ezgi ÖZTÜRK
Uzman Psikolog(*)(*)(*)(*)(*)
Uzmanlıklar: İlişki / Evlilik Problemleri, Depresyon ve Mutsuzluk, Kaygı (Anksiyete) Bozuklukları