1. Soru Sor
  2. Kendim
  3. Her dakika ağlayasım geliyor

Her dakika ağlayasım geliyor

Mine - NaN saniye önce
Sürekli ağlıyorum en ufak bir şeye bile üzülüyorum. Sürekli üzgün ve mutsuzum hayatta istediğim bir çok şey olmadı bundan sonra da olmayacağı için üzgünüm. Hiçbir şeyden eskisi gibi zevk almıyorum. Yaşamak için yaşıyorum ama dışarıdan normal gözükmek için sürekli gülüyorum espri yapıyorum. Bir psikoloğa gidip konuşmak istemiyorum ailemle bile bir derdim sıkıntım olduğunda konuşmam. Arkadaşlarıma da sadece bilmeleri şart olan şeyleri anlatırım. Sürekli ağlamak ve bunu herkesten saklamak beni çok yoruyor. Ne yapmam lazım?
Merve ÜNAL
Uzmanın Cevabı: Merhabalar, sürekli mutsuz olmak, daha önce zevk aldığınız şeylerden artık zevk almamaya başlamanın depresyon belirtileri arasında olduğunu söyleyebilirim. Bu nedenle terapi almanız sağlıklı olacaktır. Terapiyi aileden biriyle konuşmak gibi olduğunu lütfen düşünmeyin. Duygularını ifade etmeniz çok önemli bu süreçte. Size yardımcı olabilmem için profilimden randevu oluşturabilirsiniz. Sevgiler.
Merve ÜNAL
Merve ÜNAL
Psikolojik Danışman(*)(*)(*)(*)(*)
Uzmanlıklar: Depresyon ve Mutsuzluk, İlişki / Evlilik Problemleri, Ruhsal-Toplumsal, Kişisel ve Çevresel Diğer Koşullarla İlişkili Sorunlar