
Şahin VURAL
Uzman Psikolog
Uzmanlıklar: Travma ve İlişkili Bozukluklar , Ruhsal-Toplumsal, Kişisel ve Çevresel Diğer Koşullarla İlişkili Sorunlar , Depresyon ve Mutsuzluk
Uzmanlıklar: Travma ve İlişkili Bozukluklar , Ruhsal-Toplumsal, Kişisel ve Çevresel Diğer Koşullarla İlişkili Sorunlar , Depresyon ve Mutsuzluk
Online Terapi
Hizmet vermiyor
Yüz Yüze Terapi
Hizmet vermiyor
Hakkında
Klinik Psikolog Şahin Vural,
Haliç Ünv.- Psikoloji (2019),
Rumeli Ünv.- Klinik Psikoloji (2022) mezunudur.
Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesinin kapalı ve açık servislerinde tamamladığı stajından sonra birçok psikolojik danışmanlık merkezinde psikolog olarak çalışmıştır.
Uluslararası Duygu Odaklı Terapi Derneğine (iseft) akredite olan Türkiye Duygu Odaklı Terapi Derneğinden “Duygu Odaklı Psikoterapi” eğitimi almıştır. Bu yaklaşımın hem eğitiminden hem süpervizyonundan hem de psikoterapisinden geçmiştir.
İhmal/terk, kötü muamele, hastalık sonrası dönem, eğitimle ilgili problemler, okula/işe gidememe, öfke kontrol güçlüğü, kültürel uyum güçlüğü, göç, istismar, iş hayatıyla ilgili sorunlar, yalnızlık, çocuklukta yaşanan zorlu dönemler, tükenmişlik, eş/arkadaş ilişkisinde problemler, çocukken evden ayrılma, başarısızlık korkusu, yakın kişilerin cinsel/fiziksel suistimaliyle ilgili problemler, uygunsuz ebeveyn baskısı gibi alanlarda destek sunmaktadır.
Çalışma Grupları
Yetişkin (18-65) Ergen (12-18)
Terapi Yaklaşımları
Bilişsel Davranışçı Terapi (BDT) Duygu Odaklı Terapi
Eğitimler
Rumeli Üniversitesi - Yüksek Lisans - Klinik Psikoloji Haliç Üniversitesi - Lisans - Psikoloji
Sertifikalar
Adresi
Bahçelievler Merkez, İzzettin Çalışlar Cd. No:39/5, 34180 Bahçelievler/İstanbul, Türkiye

Danışan Yorumları
Mükemmel bir insan :)
Gerçekten herkese örnek olabilecek bir uzman kesinlikle tavsiye ederim...
Toplam 1 yorum.
Soru - Cevap
Yalnız hissediyorum
Hocam ben tek çocuk olarak büyüdüm sürekli yalnızlık hissediyorum. Eşimi da bu konuda çok darlıyorum. Bunun yanı sıra gün içinde boş zamanlarım var ve bunları nasıl değerlirmeliyim diye düşünmek yerine eşime sarıyorum. Bu durumu düzeltmek ve tabiri caizse daha cool bir davranış sergilemek istiyorum. Ancak kendimi değiştirmeye nereden başlayacağımı bilmiyorum.
Merhaba
Merhaba sayın doktor, bizim bir aile üyemiz küçüklüğünden beri psikolojik sorunlar yaşıyor fakat görmezden gelindiği için hiçbir şekilde destek veya tedavi görmemiş. Şu an 27 yaşında ve uyuşturucu bağımlısı olmuş durumda. İlgilenen vasisi rehabilitasyon görmesi için ikna etmeye çalışıyor fakat psikolog ve rehabiliteyi reddediyor. Fakat ben çok daha derin ve zorlayıcı bir ruh hastalığı olduğunu düşünüyorum. Daha önce herhangi bir uzman görmediği için ve ilgilenilmediği için ne olduğu belli değil. Acaba bu kişiyi tedaviye ikna etmek için nasıl bir yol izlemeliyiz?
İlgisizlik-sürekli şüphe
Merhabalar. Aslında sorunum ilişkim içerisinde gerçekleşiyor ama kendimle alakalı problemlerim var. Şöyleki aslında bana hiç yalan söylemeyen çok güvenebilceğim bi sevgiliye sahibim . Aslında güveniyorumda .ama beni 2-3 saat aramadığında neden aklına gelmediğimi sorguluyorum. Ve kızıyorum. Tırnaklarımı yemeye başlıyorum.Ben 28 o 32 yaşında. Çocuk değiliz çalışıyoruz sürekli mesajlaşma yada telefonda konuşmamız normal olmaz zaten doğru olanı biliyorum ama içgüdüsel olarak kendime engel olamıyorum. Veya arkdaşlarıyla dışarı çıktığında o eve gelene kadar sürekli huzursuz oluyorum. Erkek arkdaşlarıyla evde toplandıklarında bile merak ediyorum sürekli napıyosun kimler var diye sorguluyorum. Herşeyden haberim olsun istiyorum . Kaygılıyım yani sürekli . Bunu ben kendim yenebilirmiyim yoksa bir uzmana başvurmammı gerekiyor? Yada ilaç tedavisi şartmı ? Ben gerçekten bu şekilde çok yoruluyorum ve karşımdaki insanı çok yoruyorum gereksiz yere
Toplam 62 soru. Tümünü Gör