1. Soru Sor
Uzmanlara Sorulan Sorular
Kemal BEKMEZCİ
Uzman Klinik Psikolog
Kemal BEKMEZCİ
Gizem MUTLU
Psikolojik Danışman
Gizem MUTLU
Hasan ÇELIK
Uzman Psikolog
Hasan ÇELIK
Leyla SÖNMEZ
Uzman Klinik Psikolog
Leyla SÖNMEZ
Şule ÇELIKEL
Psikolog
Şule ÇELIKEL
Aynur KIRMIZITAŞ
Psikolog
Aynur KIRMIZITAŞ
Başak AKÇA
Psikolog
Başak AKÇA
Kezban Eda YAVAŞ
Psikolog
Kezban Eda YAVAŞ
Emre GÖKÇEOĞLU
Uzman Klinik Psikolog
Emre GÖKÇEOĞLU
Eren TUNCAY
Uzman Psikolog
Eren TUNCAY
Ezgi ÇAĞLAR
Uzman Psikolojik Danışman
Ezgi ÇAĞLAR
Hale ÇANAKÇI
Uzman Psikolojik Danışman
Hale ÇANAKÇI
Tuğçem PEHLIVAN
Uzman Klinik Psikolog
Tuğçem PEHLIVAN
Gonca Gül EROĞLU
Psikolojik Danışman
Gonca Gül EROĞLU
Engin ERDİL
Psikolog
Engin ERDİL
Özlem TAHMAZ
Psikolog
Özlem TAHMAZ
Rana ÜSTÜNDAĞ
Psikolog
Rana ÜSTÜNDAĞ
Öznur CANMAYA
Psikolojik Danışman
Öznur CANMAYA
Mahmut Tarık BİÇER
Psikolojik Danışman
Mahmut Tarık BİÇER
Büşra ŞAHIN
Uzman Klinik Psikolog
Büşra ŞAHIN
Serotonin hormonu eksikliği
Danışan ... ... - NaN saniye önce
Hıcam merhabalar ben 5 yıllık evliyim eşimi çok seviyorum ama evliliğimizde bazı sorunlar sıkıntılar vardı ve tuhsal bunalımdaydım o dönem sivilce hapı kullandım aknetrent 3 aylık bi süre depresyona girmiştim başka erkeklerle konuşmam oldu ama duygusal bi anlamada konuşmadım serotonin hormonu eksikliğimin olduğu söylendi bu durumun bunlarla bi bağlantısı var mı çünkü eşimi çok seviyorum neden bunu yaptım anlam veremiyorum
Uzman
Uzmanın Cevabı: Merhabalar Sevgili Danışan hoşgeldiniz yazdıklarımızı okudum ve üzgün olduğumu bilmenizi isterim. Sevgili dostum, yaşadığınız bu zorlu dönem ve evliliğinizdeki sorunlar nedeniyle üzüntü duyuyorum. Ancak, eşinize olan sevginizin hala güçlü olduğunu görmek sevindirici. Sizin için zor bir süreç olmuş olmalı. Aknetrent kullanımı ve depresyon döneminde yaşadıklarınız, serotonin düzeyinizde dengesizliklere yol açmış olabilir. Serotonin, ruh halimizi, duygu ve düşüncelerimizi etkileyen önemli bir nörotransmitterdir. Düşük serotonin seviyeleri depresyon, anksiyete, konsantrasyon güçlüğü gibi sorunlara yol açabilir. Ancak, serotonin eksikliğinin tek başına duygusal aldatma için bir neden olmadığını belirtmek isterim. Aldatma, çok karmaşık psikolojik, duygusal ve ilişkisel faktörlerin bir sonucu olabilir. Stres, iletişim sorunları, ihtiyaçların karşılanmaması, güven kaybı gibi unsurlar da rol oynayabilir. Önemli olan, yaşadıklarınızdan ders çıkararak ilişkinizi güçlendirmek ve iyileştirmektir. Eşinizle açık ve dürüst bir şekilde iletişim kurmanız, sorunları birlikte çözmeye çalışmanız önemlidir. Gerekirse, bir aile terapistinden destek alabilirsiniz. Serotonin düzeyinizi doğal yollarla artırmak için, düzenli egzersiz yapın, uyku düzeninize dikkat edin, stresi azaltıcı aktiviteler yapın ve sağlıklı beslenmede triptofan içeren besinleri tüketin. Ancak, depresyon belirtileri devam ederse, bir uzmana danışmanız önerilir. Unutmayın, hepimiz hatalar yapabiliriz. Önemli olan, hatalarımızdan ders çıkarmak, özür dilemek ve ilişkimizi iyileştirmek için çaba göstermektir. Eşinizle birlikte bu süreci atlatacağınıza inanıyorum. Ayrıntılı bilgi ve psikolojik danışmanlık hizmetlerimiz için lütfen profilimden seans oluşturunuz. Sağlıklı ve mutlu bir pazar günü geçirmenizi dilerim SAYGILARIMLA; BEKLERİM..
Terapisttin danışana dokunması
Danışan Melek - NaN saniye önce
Merhaba terapisttimin beni ağlarken güldürmek amaçlı gıdıklaması doğru mu? Etik mi?
Uzman
Uzmanın Cevabı: Merhaba, her terapist etik ilkeler doğrultusunda ilerlemeyebiliyor disiplinli ilerleyen Psikologlar terapötik ilişkinin zedelenmemesi adına fiziksel yakın temastan kaçınırlar ve terapi sırasında ağlamak bölünmemesi gereken bir dışa vurumdur. Terapistiniz samimiyet oluşturup sizin rahat olmanızı sağlamaya çalışmış olabilir fakat etik dışı bir yaklaşım. İyi akşamlar diliyorum. Sevgiler..
Annemin bana olan tavrı
Danışan G... T... - NaN saniye önce
Merhaba, annem kişisel kararlarıma saygı duymadığı gibi sert tavrı ile beni herkesin içinde küçük düşürdüğünün farkına bile varmıyor bunu kabul dahi etmiyor. Ne kadar üzüldüğümü söylememe rağmen pişmanlık hissetmiyor. 35yaşındayım ve bu çatışması 35yıldır var:( evlilik sürecini dahi baltalıyor bilerek yada bilmeyerek ama beni hep arada bırakıp üzüyor:( ne yapacağımı artık şaşırdım. Durumu ve annemi nasıl idare etmeliyim?
Uzman
Uzmanın Cevabı: Merhaba, yaşadığınız bu durum ülkemizde yaygın ve bir o kadar zorlayıcı maalesef. Aile terapisi kapsamında anneniz ile birlikte bir terapi sürecine başlamak iyi bir yöntem olabilir. Tabii kendisinin de bu yönde motivasyonu varsa. Ancak bne böyleyim, değişmem gibi bir katı tutum içinde ise hayatta herkesi kontrol edemeyeceğimizi kabul edip iletişim olarak yapabildiğimiz ölçüde mesafe koymak kendi hayatımızı korumak için önemli bir adım olacaktır.
Erkek arkadaşmdn çok utanıyoru
Danışan E... ... - NaN saniye önce
Merhaba 20 yaşıma dün girdim 2 yıllık ilişkim var ve uzak mesafe çok utanıyorum 2 yıldır çekiniyorum aşkım sevgilim özel kelime söylemyorum çocuklum çok kötü geçti buluştumuzda asla konuşmuyorum sesimi duymaktan korkuyorum aslında kendimi ifade edememekten hep susturuldum şiddete uğradım telefonla bile muhabbet kuramıyorum görüntlü konuşurken yüzümü asla gösteremiyorum sesim içime kaçıyor kalbim hızlı hızlı atıyor acaba yarın ne mesaj atcam diye düşünüyorum aslında kendim den sıkılıyorum kendimi sıkıcı buluyorum bunu almak istiyorum
Uzman
Uzmanın Cevabı: Merhaba. Bu konuşamama, utanma durumunuz sadece erkek arkadaşınıza karşı mı böyle yoksa karşı cinse mi, ya da genel olarak herkese karşı mı böyle bunu detaylandırmak gerekir. Seanslar sırasında bunun altında yatan sebeplerle beraber çözüm yolları ve farklı teknikler sunularak iletişim becerileri, özgüven gibi konulara da değinilir. Bu sayede hem kendimizin farkında olur hem de neler yapılabileceğine dair stratejileri keşfetmiş oluruz. Şikayetçi olmuş olduğunuz durumla ilgili psikolojik destek almak için randevu oluşturabilirsiniz. Seanslarda "Acaba şimdi ne söylesem?" diye düşünmenize gerek kalmaz çünkü soruları psikolog sorar ve danışanın kendini daha iyi ifade etmesine, nereden başlayacağına kadar vermesine yardımcı olur. :)
Sağlık anksiyetem mi var?
Danışan K... ... - NaN saniye önce
Merhaba, öncelikle 15 yaşındayım ve yazım biraz uzun olacak ama okursanız beni gerçekten çok mutlu edersiniz. Başlığada yazdığım üzere sağlık uzerine ciddi derecede bir endişem var. Bu benim hastalıklara takıntılı olmamı, sürekli bedenim hakkinda endişelenip kontrol etmemi ve bu tarz durumları yaratıyor. Ve hastalıklar konusunda sürekli endişelenen birisi olarakta en çok korktuğum kalp gibi ciddi durumlar. 1 aydan kısa bir süre once nefes darlığı çektiğim ve göğüsümde hafifde olsa bir sızlama hissettiğim için doktora gittim ve ekg çektirdim. Bu beni gerçekten çok gerdi çünkü anksiyetem hastanelerin önünden gectigimde bile içimi ürpertiyle dolduruyorken bir de hiç bilmediğim bir şeyi yaptırmak beni çok streslendirdi, üstüne görevli kişide bir hayli kabaydı ve beni çok korkuttu bu nedenle 1. Çektirdiğimde nabzım çok hızli atmıs ve çarpıntı çıkmış bu yüzden doktor bakamamış ve 2. Kez çektirmemi istedi 2. Den sonra bir sorunum olmadığını söyledi. Sonrasında bir kaç gün rahatlasamda ardından yeni öğrendiğim çarpıntı terimi beni çok korkuttu ve o zamandan beridir sürekli olarak nefes alışımı, ve nabzımı kontrol etmekten kendimi alıkoyamıyorum resmen tik oldu her hareketimde kalbim çarpıntı yapıyor mu diye kontrol ediyorum ve resmen stresten bayılacak kadar geriliyorum titriyorum gogusum sikisiyor nefesim daraliyor gercekten berbat hissediyorum. Ciddi manada bu yuzden 2 aydır depresyondayım ve son 4 haftadır tek yaptığım şey sadece yatagimda yatarak endiseden kafayi yemek. Istahim yok, disari cikmiyorum, kimseyle konusmuyorum, dus almak bile istemiyorum. Bu soyledigim carpinti ve nefes darligi gibi belirtiler genelde neredeyse saniyeler suruyor ve yuzume su carptigimda veya soguk su ictigimde yani sakinlesince geciyor. Doktora gitmeden once bu sikayetim yoktu ama ogrendikten sonra kendimi hic olmadigim kadar kalp carpintisi ve nefes darligi yasarken buldum. Bunun ustune en ufak bir yerim sizladiginda endiseye kapilip bedenimde olan her olayin anormal oldugunu dusunuyorum. Doktor yanıldımı gerçekten kalbimde bir sorun mu var yoksa psikolojim yüzünden mi anlayamıyorum. Buraya kadar okuduysaniz cok tesekkur bir tavsiyeniz varsa biraz olsun beni aydinlatirsaniz cok mutlu olurum tekrar tesekkurler.
Uzman
Uzmanın Cevabı: Merhabalar. Öncelikle geçmiş olsun. Dediğiniz gibi tıbbi bir rahatsızlığınız yoksa edindiğiniz yanlış düşünceler yüzünden kendinizi korkutup o heyecanla kalbinizde bir takım hızlanmalar olabilir. Bu olay da sizin kendinizde bir sıkıntı olabileceği inancını güçlendirebilir. Bu inanç o kadar güçlenmiş olabilir ki doktorlar iyi şey söylese bile yine de ikna olamayabilirsiniz. İsterseniz bir psikiyatriste görünebilirsiniz. Terapi almak isterseniz ise bilişsel terapi ile bu endişeyi oluşturan düşüncelerinizi birlikte irdeleyip yanlış olan inançlarınız yerine gerçekçi ve işlevsel inançları birlikte zihninize yerleştirip bu korkuları en aza indirmeye çalışabiliriz. Detaylı bilgi için instagramdan benimle iletişim kurabilirsiniz. İyi günler dilerim
Hatırlama takıntısı
Danışan Busra00 - NaN saniye önce
Merhaba hocam benim hatırlama takıntım var. Bir anı, bir konuşma, küçücük bir şey olsa bile doğruluğunu sorguluyorum ve ney hatırlamaya çalışmaya çalışıyorum. Yakınlarıma şu gün şöyle olmuştu şunu konusmustuk degil mi diye sorup onay bekliyorum. Yüzde 90 doğru hatırlıyorum, hatta birçok insana göre en basit olabilecek şeyi bile hatırlıyorum bazen , fakat olası ki o şekilde bir şey olmadı ben öyle demedim gibi bir tepki alınca şizofren mi oldum, delirdim mi kafamdan mi uyduruyorum diye takıyorum. Zaten esasen insanlara sorma sebebim de bu, doğru mu hatırlıyorum, yoksa kendim mi uyduruyorum diye. Çok düşünmekten bazen karistirabiliyorum, araştırdığım üzere hayali anı sendromu diye bir şey varmış bu normal mi ? Hatırlama takintimi nasıl yenebilirim, delirme korkum da var yardımcı olabilir misiniz
Uzman
Uzmanın Cevabı: Merhabalar Sevgili Danışan hoşgeldiniz, yazdıklarımızı okudum ve üzgün olduğumu bilmenizi isterim. Sizin deneyimlediğiniz durum, "yanlış anı sendromu" olarak bilinen bir obsesif kompulsif bozukluk (OKB) türüdür. Bu durum, geçmişte yaşanmış olayların doğruluğu konusunda aşırı şüphe ve endişe duyulmasıyla karakterizedir. Belirtileri nelerdir? Geçmişte yaşanan olayların doğruluğunu sürekli sorgulama Yakınlarınıza onay almak için sık sık soru sorma Hatırladıklarınızın gerçek olup olmadığından emin olamama Hatırladıklarınızın "uydurma" olduğunu düşünme korkusu Hatıralarınızın gerçekliğinden emin olmak için aşırı çaba sarf etme Nedenleri neler olabilir? Aşırı dikkatli ve detaycı olma eğilimi Mükemmeliyetçilik ve hata yapma korkusu Geçmişte yaşanan travmatik olaylar Bellek ve hatırlama süreçlerindeki bireysel farklılıklar Tedavi Yöntemleri neler? Butuncul Psikoterapi (BPT): Yanlış anıların gerçekliğine ilişkin inançları değiştirmeyi ve kaçınma davranışlarını azaltmayı hedefler. Maruz Bırakma ve Tepki Önleme Geçmiş olayları hatırlamaya yönelik kaçınma davranışlarının azaltılmasını sağlar. Farkındalık Temelli Yaklaşımlar: Anıların geçici ve değişken doğasını kabul etmeyi ve anıları gözlemlemeyi öğretir. Stres Yönetimi Teknikleri: Anksiyeteyi azaltmak ve zihinsel esnekliği artırmak için kullanılır. Önemli olan, bu durumun normal bir bellek sorunu olmadığını, bir OKB türü olduğunu kabul etmek ve uzman yardımı almaktır. Doğru tedavi yöntemleriyle, yanlış anı sendromunu yönetebilir ve günlük yaşamınızı olumsuz etkilemesini engelleyebilirsiniz. Ayrıntılı bilgi ve psikolojik danışmanlık hizmetlerimiz için lütfen profilimden seans oluşturunuz. Sağlıklı ve mutlu bir gün geçirmenizi dilerim.. Saygılarımla; BEKLERİM, Görüşürüz...
Araçlara binemiyorum
Danışan ... ... - NaN saniye önce
Merhaba hocam benim sorunum araçlara binemiyorum başkasının kullandığı herhangi bir araca binemiyorum otobüs dolmuş toplu taşıma şahsi araç hepsi bir tek kendim kendi aracımı surebiliyorum zaten o da olmasa bir yerlere gitmem mumkun değil bu sorunu nasıl cozecegim bilmiyorum gerçekten ilaç almak istemiyorum ama ilaçsız bunun çözümü mevcut mu bilmiyorum ayrıca bunun dışında mesela camlı asansörlere binince de korkuyorum yükseldikçe bana fenalık basıyor geçen garip bir şekilde camlı asansör bir kat aşağıya ineceğim korku gelecek diye korku basıyor lütfen bana bir cozum yolu gösterin ne yapmam gerekiyor sadece antidepresan vs gibi ilaçlar kullanmadan cozum mumkun mu psikyatriye mi gitmeliyim psikolga mi bilmiyorum benim tanım nedir bu arada neden böyle birşey yaşıyorum kaza felan da geçirmedim ama yıllar önce bir taksiye bindim hızlı kullandığı için bir kokrtum sonra böyle oldum kalıcı olarak duzelemiyorum şimdiden teşekkür ederim
Uzman
Uzmanın Cevabı: Merhaba, Öncelikle yaşadığınız durumu anlaşılır şekilde açıkladığınız için teşekkür ederim. Olumsuz yaşadıklarımıza sorun demek yerine ’ nasıl baş edebiliriz’ bunun üzerine çalışmak gereklidir. Yıllar önce taksiye bindiğinizde ki hızlı gitme durumundan sonra bu durumu yaşamanızı sebep alabiliriz. Genel olarak bu yaşadığınız durumun bir ana sebebi olmalıdır. Çünkü kişi durduğu yerde hiç bir şey yokken bu durumu yaşıyor olma ihtimali zayıftır diyebiliriz. Psikologdan yardım alarak bu durumla baş etmeyi öğrenebilirsiniz. İlaç kullanmanızı gerektirecek bir durum görmüyorum. Terapi sizin yaşadığınız bu durumu çözümlemede fayda sağlayacaktır. Çözümü tabiki de mümkündür. Teşhis konusuna gelirsem. Şu an size teşhisiniz şu durumunuz bu demek doğru değildir. Teşhisten çok. Yaşadığınız olumsuz durumla baş etmeyi öğrenmeniz size yol gösterici olacaktır. Umarım istediğiniz şekilde yardımcı olabilmişimdir. Daha detaylı ve aşamalı olarak bu durumu yenmek isterseniz burda oluyor olacağım. Size yardımcı olmayı çok isterim. Görüşmek üzere.
yalana bağımlılık
Danışan ... ... - NaN saniye önce
Ayça Hanım merhaba benim yalan söyleme bağımlılığım olduğunu fark ettim ailemden gizli yaptığım şeylerden kurtulmak için direkt yalan başvuruyorum ve sonucu kötü bitiyor genelde kendimi durduramıyorum bir türlü artık beni de bıktırdı birisi benim üstüme geldiği an direkt yalan sığınıyorum aynı zamanda kendimi tanıyamıyorum gerçekten ne istiyorum nasıl biriyim bağımlılığımı nasıl yeneceğim bilemiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim..
Uzman
Uzmanın Cevabı: Merhabalar, arkasında farketmediğiniz bir motivasyonunuz olabilir çünkü sonu kötü bitmesine ve kendinize zarar vermenize rağmen devam ettiğinizi söylüyorsunuz. Örnek verecek olursam; özellikle belirli şahıslara yalan söylüyorsanız onların doğruyu haketmediğini düşünüyor olmak gibi. Tabii bu örneği sadece altta yatan motivasyon derken neyi kastettiğimi açıklamak için verdim. Sizinki bundan kaynaklı olmayabilir ve çok farklı bir sebebi olabilir. Teşhisi ve tedavisi sürecinde yardımcı olabilmem için sizi görmem gerek. Sevgilerimle
Bebeğim ve ben
Danışan ... ... - NaN saniye önce
3.5 aylık bebeğim var düşeni bozulmasın diye pek dışarı çıkmıyoruz ve kimseye emanet edemiyorum anneme bile (sadece anne sütü alıyor)evde bi iş yaparken arkamı dönüp gidemiyorum ve sürekli aynı şeyleri yapmak beni artık bunaltmaya başladı.Bu konuda ne yapabilirim
Uzman
Uzmanın Cevabı: Merhaba, iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederim. Bebeğinizin psikolojik ve fiziksel sağlığına doğal olarak çok önem veriyorsunuz; hayatınızın oldukça önemli bir kısmını onun düzenini sağlamaya ve korumaya adıyorsunuz. Bir yandan da kendi psikolojik, sosyal ve fiziksel ihtiyaçlarınız var ve giderilmeleri gerekiyor. Aynı bebeğinizin ihtiyaçları gibi sizin ihtiyaçlarınızın da karşılanıyor olması, annelik dışındaki rollerinizi de gerektiği kadarıyla hatırlıyor olmanız; hem sizin hem bebeğinizin sağlığı açısından oldukça değerli. Bu noktada da bebeğinizden bir an olsun uzaklaşmak, güvendiğiniz birinden yardım almak, sizin için bir kaygı tetikleyicisi oluyor ve bunun sonucunda kendinizi köşeye sıkışmış hissediyorsunuz. Duygusal, sosyal ve bedensel ihtiyaçlarınızı fark etmek, onları gidermek için sizinle benzer deneyimlere sahip kadınlarla bir arada bulunabilirsiniz. Çevrimiçi ya da yüz yüze olarak, annelere yönelik gerçekleştirilen destek gruplarını araştırabilirsiniz. Bununla birlikte yardım almanın size sağlayacağı faydalar ve zararlar üzerine düşünerek bir karara varmayı deneyebilirsiniz. Kaygılarınızla ilgili profesyonel bir destek almanız da oldukça kıymetli bir adım olabilir. Sevgilerimle...
Cinsel obsesyonlar yaşıyorum
Danışan N... ... - NaN saniye önce
Merhabalar. Başlıkta da belirttiğim gibi bir takım cinsel obsesyonlar yaşıyorum. İstemediğim halde sabah akşam aklıma gelen olumsuz görüntüler ve düşünceler.. Bunların takıntı değil de obsesyon olduğu zannımca kesin çünkü psikologa gittiğimde de obsesyonlarin var demişti. Acaba her obsesyon okb midir? Ve bundan tamamen kurtulabilir miyim? Kurtulursam ileride tekrar patlak vermesi kesin midir? Biraz umuda ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler..
Uzman
Uzmanın Cevabı: Merhaba, her obsesyon OKB değildir. OKB' den bahsedebilmemiz için bu aklınıza gelen istemediğiniz düşüncelere engel olmak için belirli bir davranışı tekrarlamanız gerekir. Olumsuz otomatik düşünceler altında incelenebilir bu durum. Psikoloğunuz ile bu durumu konuştunuz mu bilmiyorum fakat illaki size uygum bir tadedavi vardır. :) Her sorun elbette tekrarlayabilir fakat eğer bu konuda psikolojik destek alırsanız bu durumu öncekinden daha kolay atlatırsınız. Her düşündüğümüz şey doğru değildir. Buna emin olabilirsiniz. Sevgiler.

Psikoloğa Soru Sor: Online ve Ücretsiz – Psikolog Merkezi

İnternetten psikolojik destek alabileceğin bedava psikolog arıyorsun ama çekincelerin mi var? Psikoloğa Sor ile artık endişelenmene veya herhangi bir şekilde çekinmene gerek yok. Canlı psikolojik destek almak için doğru yerdesin. Bu uygulama ile ister ücretsiz psikoloğa soru sor, ister psikiyatriste soru sor, istersen de uzman psikolog ile konuş ve sanal psikolog soru cevap uygulamasıyla sıkıntını çöz! Bedava online psikolog arayanlar için Psikolog Merkezi her yerde, sağlığınız emin ellerde!

Psikoloğa Sor, Canlı Psikolojik Destek Al!

Toplumumuzda yaşadığı sorunlara ve sıkıntılara rağmen profesyonel destek almaya yanaşmamak, ne yazık ki olağan hale gelmiş bir durumdur. Bu durumun en büyük sebeplerinden biri, insanların yüz yüze psikolojik destek almaktan çekiniyor olmalarıdır. Dünya çapında yapılan araştırmalar, özellikle de online psikolojik destek süreçlerinde danışanların çok daha rahat olduklarını ortaya koymuştur. Biz, Türkiye’nin ilk dijital psikolog ağı Psikolog Merkezi olarak, çeşitli toplumsal içgörü ve bilimsel dayanakları göz önünde bulundurduk ve Psikoloğa Sor adı altında modern bir online psikolojik danışma uygulaması başlattık. Bu uygulama sayesinde, ücretsiz online psikolog chat hizmetine erişebileceksiniz.

Psikoloğa Soru Sor Ücretsiz Destek Al!

Uygulamamız, netten psikolog yardımı almak isteyen herkese açık. Sen de sıkıntılarını çözmek için ilk adımını at ve ücretsiz psikolog soru sor uygulamasıyla psikolog doktora soru sor!

Psikoloğa Sor Sistemi Nasıl Çalışır?

Dünyanın neresinde olursan ol, sorularına en kısa sürede ücretsiz bir şekilde cevap bul! Bunun için izlemen gereken adımlar son derece basit:

  1. Ücretsiz Psikoloğa Sor Butonuna Tıkla
  2. Online psikolojik destek alma yolunda ilk adımı atmak ve online psikoloğa soru sormak için, yardım almayı istediğin psikoloğu seç ve "Ücretsiz Soru Sor" butonuna tıkla.

  3. Yıldızlı Bölümleri Doldurarak Sorunu Sor
  4. Soru-Cevap başlığı altındaki yıldızlı alanları doldur ve sorunu sor.

  5. Sorularım Bölümünden Süreci Takip Et
  6. Sorularım sekmesine tıklayarak aktif ve tamamlanan sorularınızı görebilir, bu sayede süreci çok daha yakından takip edebilirsiniz.

İşte Psikolog Merkezi ile Psikoloğa Sor uygulaması bu kadar kolay! Ayrıca dilerseniz, sistemin nasıl çalıştığına dair resimli anlatım için "Nasıl Soru Sorabilirim?" sayfasını ziyaret edebilirsiniz.