1. Soru Sor
  2. Cinsellik
  3. cinsel amaçla yaklaşan erkek

cinsel amaçla yaklaşan erkek

C... C... - 24 ay önce
12 yaşımda tacize uğramıştım ve buna engel olamamıştım. hayatıma giren 2 erkekte bana hep cinsel amaçlı yaklaştı ve engel olamadım. tam tersi bir bağımlılık oluşuyor sanki bir de çabuk bağlanma sorunum var. Bana ilk etap da bu şekilde yaklaşmalarını istemiyorum.olayları bir birine benzetiyorum küçükken de itiraz edemedim şimdide edemiyorum karşı tarafın istediği oluyor. sebebi nedir.
Merve ÜNAL
Uzmanın Cevabı: Merhabalar, itiraz edemediğiniz anlarda neler oluyor?
Danışan
İtiraz edemediğimde kendimi suçluyorum. 12 yaşında suçladığım gibi. Daha 2 gün tanıştığım biri ile hemen yakınlaşmak beni rahatsız ediyor ama dediğim gibi bir şey yapamıyorum . Engel olsam ayrılık ile karşılaşmaktan korkuyorum. Neden bu kadar çabuk kaybetme korkusu bağlanma sorunu yaşıyorum.
Merve ÜNAL
Uzmanın Cevabı: Şu an 12 yaşında değilsiniz ve engel olamamanızın altında çok başka sebepler yatıyor olabilir. Ayrılık süreci yaşarsanız neler olur? Kaybetme korkusu sizin için ne ifade ediyor? Bu soruların cevaplarını kendi içinizde anlamlandırdığınızda çok daha sağlıklı ilişkiler kurabilirsiniz. Dilerseniz de seans sürecinde tüm bunları birlikte konuşup anlamlandırabiliriz. Hayatınıza karşı farkındalığınızın geliştiğini göreceksiniz. Yardımcı olabilmeyi çok isterim, profilimden kendinize uygun gün ve saate randevu oluşturabilirsiniz. Sevgilerimle.
Danışan
Ben aynı zamanda bipolar bozukluk tedavisi görüyorum en son hayatıma girip çıkan insandan sonra ciddi bir boşluk duygusu yaşıyorum. Bu duygu beni çok rahatsız ediyor, içinden çıkamıyorum. Ciddi anlamda yaşamak istemiyorum. Terapi almam şart galiba. Teşekkür ederim
Merve ÜNAL
Uzmanın Cevabı: Ben teşekkür ediyorum, ne zaman kendinizi hazır hissederseniz randevu oluşturabilirsiniz. Sevgilerimle.
Merve ÜNAL
Merve ÜNAL
Psikolojik Danışman(*)(*)(*)(*)(*)
Uzmanlıklar: Depresyon ve Mutsuzluk, İlişki / Evlilik Problemleri, Ruhsal-Toplumsal, Kişisel ve Çevresel Diğer Koşullarla İlişkili Sorunlar