1. Soru Sor
  2. Öfke
  3. Ne yapabiliriz?

Ne yapabiliriz?

Somenameproblems - 2 yıl önce
Arkadasim korktu ve olmayan seyler goruyor ve duyuyor.Deccala asik oldugunu soyluyor surekli guzel miyim diye soruyor ve ani ruh degisimleri geciriyor.Bununla ilgili psikiyatri servisine gittigimizde ise sakin karsiliyor psikologlar da bir seyi olmadigini soyluyor fakat gercekte evde ruh hali ***** yapmamiz gerektigini sasirdik.Surekli korkuyorum diyor ama neyden korktugunu bilmiyor ilac icmiyor yemek yemiyor altina kaciriyor.Bununla ilgili ne yapabiliriz.Psikiyatri servisine gittik ilaci icmesini soylediler ama icmeyi reddediyor igne vuruldu hicbir ise yaramadi.Evde tek birakamiyoruz ve bu durum aniden gelisti.Sabah hicbir seyi yokken aksam birden boyle oldu.Lutfen bize bir yol gosterin.
Merve Ece KAYHAN
Uzmanın Cevabı: Merhabalar, daha detaylı değerlendirilmeler yapılması gerekiyor. Tekrardan bir psikiyatri servisine başvurmak ve ilaçları içmeyi reddettiğini uzmana söylemek gerekli. Bu durumda bir psikiyatristle tekrardan görüşmek daha yararlı olabilir. Sevgiler.
Merve Ece KAYHAN
Merve Ece KAYHAN
Uzman Klinik Psikolog(*)(*)(*)(*)(*)
Uzmanlıklar: İlişki / Evlilik Problemleri, Kaygı (Anksiyete) Bozuklukları, Ruhsal-Toplumsal, Kişisel ve Çevresel Diğer Koşullarla İlişkili Sorunlar