1. Soru Sor
  2. Cinsellik
  3. Eşimin sanal seks bağımlılığı

Eşimin sanal seks bağımlılığı

Yorgun - NaN saniye önce
Hocam merhaba, uzun zamandır eşimle ilgili sorunlarım var. Nasıl çözüleceğini bilemiyorum. Bana yardım edebilirmisiniz?
Ahmet Ali ÖZDEMIR
Uzmanın Cevabı: Ne tür sorunlar yaşıyorsunuz bahsedebilir misiniz?
Danışan
28 senelik evliyim. Eşim yabancı kanallarda porno izlerdi. Erken boşalma sorunları da vardı. Son beş yıldır, yani ben fark edeli beş yıl oldu .sanal seks bağımlılığı var. Görüntülü kadınlarla görüşüp mastürbasyon yapıyor ve onlara para da gönderiyor.. Oğlum yakaladı, kızlarım yakaladı. Defalarca bir daha yapmayacağına yemin etmesine rağmen her yakalandığında daha iğrencini gördük. 3 yıldır cinsel hayatımız yok..sertleşmiyor ve cinsel ilişkiye giremiyor. Sevişmeye başlayınca hafif bir sertlik oluyo ama anlık ve cinsel birleşme olmuyor. Kadın danışman istemedim çünkü eşimi terapiye ikna etmek istiyorum. Kadın danışman istemeyecek. Diğer danışmanları ise çok genç buldum. Sizin terapi sürecinizi okudum ve tatmin edici buldum .Bana yardımcı olabilirseniz evin uygun zamanında randevu alıp görüşmek isterim. Cinsel sorunlar konusunda her pisikolog terapi vermiyormuş. 25 yaşında evlilik arefesinde kızım , bunca yıl sonra boşanırsanız ,babam sapık annemi sanal seks yaparak aldatıyor mu diyeceğim diye üzülüyor.Bu evlilil benim için de iyice katlanılmaz oldu .Eşimi görünce miğdem bulanıyor .Yapmayacağına dair yeminler etse de yüzünde en ufak bir pişmanlık yada utanç yok . Kendine ikinci bir telefon ve hat almış .Telefonu sadece sanal seks yapabilmek için kullanıyor .Ben artık cidden ne yapacağımı bilmiyorum .Cevap verdiğiniz,ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.
Ahmet Ali ÖZDEMIR
Uzmanın Cevabı: Eşinizin durumu hakkında daha detaylı bilgi almak isterim, yaşadığı sorunun psikodinamiğine bakmamız gerekiyor. Sorunun psikodinamiğini anlamadan bir şey söylenemez. Eşinizde bundan kendini kurtaramıyor. Bunun mahkumu olmuş durumda. Sizinle ve eşinizle ayrı ayrı görüşmem gerekir. Eşinizi de görüşmeye ikna edip uygun saate randevu alırsanız yardımcı olmaya çalışırım. İyi günler dilerim.
Danışan
Ahmet Ali ÖZDEMIR
Uzmanın Cevabı:
Ahmet Ali ÖZDEMIR
Ahmet Ali ÖZDEMIR
Psikoterapist(*)(*)(*)(*)(*)
Uzmanlıklar: Sınırda (Borderline) Kişilik Bozukluğu, Narsisistik Kişilik Bozukluğu, Çocuk ve Ergenlik Dönemi Ruhsal Sorunları