1. Soru Sor
  2. Öfke
  3. Sorunum öfke mi yoksa değil mi

Sorunum öfke mi yoksa değil mi

Sinirli Öküz - 17 ay önce
Merhaba Gonca hanım, 6 Yıllık bir ilişkim var ancak kız arkadaşım benim yüzümden kavga ettiğimizi ve problem yaşadığımızı dile getiriyor. Kavga ederken ya da rahatsız olduğum eylemler yaptığında anlık olarak kızdığımda (küfürlü değil) laflarımla karşımdaki insanı kırıyorum ve anında pişman oluyorum. Ancak laf ağızdan bir kere çıkıyor ve aramızda tatsızlığa neden oluyor ki bu uzun zamandır var. Kendimi törpülemeye çalışıyorum ama olmuyor. Bu durumu kaç seansta çözebiliriz ve sebebi nedir sizce.
Goncagül KEMANCI
Uzmanın Cevabı: Merhabalar, öncelikle öfke, stres ve sinirlilik hali dürtüsel tarafımızı ortaya çıkartabiliyor. Analitik düşünme kabiliyetimiz kısa süreli olarak devre dışı kalıyor ve düşünmeden davranabiliyoruz. Dolayısıyla pişman olduğumuz eylemlere açık kapı bırakıyoruz. Bu öfke probleminin çözümü ve seans sıklıkları sizin ilerleme sürecinize bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Sevgilerle..
Goncagül KEMANCI
Goncagül KEMANCI
Psikolog(*)(*)(*)(*)(*)
Uzmanlıklar: İlişki / Evlilik Problemleri, Kaygı (Anksiyete) Bozuklukları, Cinsel Gelişim ve Cinsellikle İlgili Sorunlar